Καλώς ήρθατε στο 17ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολησ!!!

Καλώς ήρθατε στο 17ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολησ!!!
mail@17nip-ilioup.att.sch.gr

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Αγαπητοί γονείς.

Καλή εβδομάδα και καλή επάνοδο στη ζωή μας με υγεία.
Σε λίγες μέρες θα ψηφιστεί το νέο πολυνομοσχέδιο για την παιδεία. Παρακαλούμε πολύ, επειδή το ζήτημα σας αφορά όλους να μπείτε στον  παρακάτω σύνδεσμο για να δηλώσετε την γνώμη σας.
Είναι η δημόσια διαβούλευση και τα σχόλια ανεβαίνουν σε 1 μέρα περίπου.

http://www.opengov.gr/ypepth/?p=5084&cpage=6#comments


Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων








Αναρτήθηκε
22 Απριλίου 2020, 16:00
Ανοικτή σε Σχόλια έως
6 Μαΐου 2020, 08:00






Άρθρο 49 Ρυθμίσεις για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
  1. Η παρ. 2 του άρθρου 6 του π.δ. 79/2017 (A΄ 109, διόρθ. σφάλμ. Α΄ 112), αντικαθίσταται ως εξής: «2. Ο μέγιστος αριθμός νηπίων-προνηπίων είναι είκοσι τέσσερα (24) ανά τμήμα, με δυνατότητα προσαύξησης κατά ποσοστό 10% με απόφαση του Διευθυντή της σχολικής μονάδας. Από διθέσιο νηπιαγωγείο και άνω, ο ελάχιστος αριθμός είναι δεκαέξι (16).»
  2. Η περ. δ’ της παρ. 4 του άρθρου 6 του π.δ. 79/2017, αντικαθίσταται ως εξής: «δ) Στην περίπτωσηκατά την οποία δεν καθίσταται δυνατή η συγκρότηση τμημάτων στο πλαίσιο των ορίων της παρ. 2, με απόφαση του Περιφερειακού  Διευθυντή εκπαίδευσης, κατόπιν αιτιολογημένης εισήγησης του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης επί σχετικού αιτήματος του Προϊσταμένου σχολικής μονάδας ιδρύεται επιπλέον τμήμα,  εφόσον υπάρχει στο σχολείο διαθέσιμη αίθουσα. Αν δεν υπάρχει διαθέσιμη αίθουσα ο Προϊστάμενος της σχολικής μονάδας αποστέλλει πίνακα με τα ονόματα των νηπίων-προνηπίων που διαμένουν στα όρια της σχολικής περιφέρειας του νηπιαγωγείου με τις σχολικές περιφέρειες όμορων νηπιαγωγείων στον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατανέμει τα νήπια-προνήπια από τον πίνακα στα όμορα νηπιαγωγεία, λαμβάνοντας υπόψη την απόσταση των νηπιαγωγείων από τη διεύθυνση κατοικίας των προνηπίων-νηπίων που έχει δηλωθεί. Τα προνήπια-νήπια που είναι αδέλφια ή είναι αδέλφια μαθητών που φοιτούν στο ίδιο ή σε συστεγαζόμενο νηπιαγωγείο ή σε συστεγαζόμενο δημοτικό σχολείο εξαιρούνται της ανωτέρω διαδικασίας.  Ο Διευθυντής  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες για τα νηπιαγωγεία εγγραφής. Η ανωτέρω διαδικασία ολοκληρώνεται μέχρι τη 10η Ιουνίου εκάστου έτους.».
  3. Η παρ. 2 του άρθρου 7 του π.δ. 79/2017, αντικαθίσταται ως εξής: «2. Ο μέγιστος αριθμός μαθητών ανά τμήμα είναι είκοσι τέσσερις (24), με δυνατότητα προσαύξησης κατά ποσοστό 10% με απόφαση του Διευθυντή της σχολικής μονάδας. Από επταθέσιο σχολείο και άνω ο ελάχιστος αριθμός των μαθητών δεν μπορεί να είναι μικρότερος από είκοσι (20) ανά τμήμα.»
  4. Η περ. δ’ της παρ. 4 του άρθρου 7 του π.δ. 79/2017, αντικαθίσταται ως εξής: «δ) Στην περίπτωσηκατά την οποία δεν καθίσταται δυνατή η συγκρότηση τμημάτων στο πλαίσιο των ορίων της παρ. 2,  με απόφαση του Περιφερειακού  Διευθυντή εκπαίδευσης , κατόπιν αιτιολογημένης εισήγησης του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης επί σχετικού αιτήματος του Διευθυντή της σχολικής μονάδας ιδρύεται επιπλέον τμήμα, εφόσον υπάρχει διαθέσιμη αίθουσα.
Αν δεν υπάρχει διαθέσιμη αίθουσα ο Διευθυντής της σχολικής μονάδας αποστέλλει πίνακα με τα ονόματα των μαθητών που διαμένουν στα όρια της σχολικής περιφέρειας του δημοτικού σχολείου με τις σχολικές περιφέρειες όμορων δημοτικών σχολείων στον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κατανέμει τους μαθητές από τον  πίνακα στα όμορα δημοτικά σχολεία, λαμβάνοντας υπόψη την απόσταση των σχολείων από τη διεύθυνση κατοικίας των μαθητών που έχει δηλωθεί. Οι μαθητές που είναι αδέλφια ή έχουν αδέλφια που φοιτούν στο ίδιο ή σε συστεγαζόμενο νηπιαγωγείο ή δημοτικό σχολείο εξαιρούνται της ανωτέρω διαδικασίας. Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες για τα σχολεία εγγραφής. Η ανωτέρω διαδικασία ολοκληρώνεται μέχρι τη 10η Ιουνίου εκάστου έτους.»
  1. Η ισχύς των παρ. 1 έως 4 αρχίζει για την πρώτη εγγραφή προνηπίων ή νηπίων στο νηπιαγωγείο και για την εγγραφή στην πρώτη τάξη του δημοτικού από το σχολικό έτος 2020-2021 και εφεξής.
  2. Το ωρολόγιο πρόγραμμα, καθώς και η κατανομή του χρόνου ανά διδακτικό αντικείμενο, σε όλους τους τύπους σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τα ολοήμερα προγράμματά τους, καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.
  3. Ο μέγιστος και ελάχιστος αριθμός μαθητών στα γυμνάσια, στα Γενικά Λύκεια (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑ.Λ.), καθώς και κάθε θέμα σχετικό με την εφαρμογή των αριθμητικών αυτών ορίων, καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ



Φέτος  την Πρωτομαγιά μένουμε στο σπίτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να γιορτάσουμε. 


Ξεκινάμε; 


Εικαστικά:

Κατασκευάζουμε στεφάνι  πρωτομαγιάτικο.

Μερικές ιδέες :

Στολίζουμε με χάρτινα λουλούδια...





... με χάρτινα λουλούδια και κουμπιά ...


 ... με χαρτάκια - θήκες για γλυκά...


... με μανταλάκια που τα ζωγραφίζουν τα παιδιά με μαρκαδόρο





Κατασκευάζουμε καπέλο Πρωτομαγιάτικο.





Φοράμε λοιπόν το καπέλο μας , παίρνουμε στο χέρι το στεφάνι μας και ξεκινάμε τον χορό και το τραγούδι.




Στίχοι (μπορείτε να τους μάθετε στα παιδιά)

Λουλούδια ας διαλέξουμε Και ρόδα και κρίνα κι ελάτε να πλέξουμε στεφάνια από εκείνα. Τ’ αηδόνια συμφώνησαν Της γης αγγελούδια Και βρήκαν και τόνισαν Καινούργια τραγούδια. Στο Μάη που σήμερα προβάλλει στη Γη Η θάλασσα γίνεται Καθρέφτης και πάλι Το κύμα της χύνεται Κι ο φλοίσβος του ψάλλει. Χορεύει το πρόβατο τ’ αρνάκι βελάζει κι απ’ τον αγκαθότατο δροσούλα σταλίζει.




ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ !!!





Τετάρτη 29 Απριλίου 2020



ΑΝΟΙΞΗ  (2)


Μαθηματικά:


Ποιά λουλούδια είναι ίδια;




Γλώσσα

                                                πεταλούδα                μέλισσα                πασχαλίτσα




ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ



Στον σύνδεσμο    http://europeanschoolradio.eu/el/archives/production/4154 

θα ακούσετε ένα παραμύθι για λουλούδια.





Δευτέρα 27 Απριλίου 2020


ΘΕΜΑ: Πρόσκληση Γονέων / Κηδεμόνων μαθητών/τριών κάθε βαθμίδας σε διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Παιδιά και έφηβοι στις μέρες του #ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ : ενημέρωση για την πανδημία COVID 19»

Αγαπητοί γονείς,
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, σε συνεργασία με την 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» σας προσκαλούν στην ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση με γενικό θέμα: «Παιδιά και έφηβοι στις μέρες του #ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ : ενημέρωση για την πανδημία COVID 19», που θα πραγματοποιηθεί σε συνθήκες ζωντανής μετάδοσης στο Youtube την Τετάρτη 29 Απριλίου και ώρες 18:30-20:00.
Συμμετέχουν επίσης τα δίκτυα του ΟΚΑΝΑ και του προγράμματος «Από το Α έως το Ω : μια Ακαδημία για Γονείς» της Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.)
Προκειμένου να παρακολουθήσετε την ενημερωτική συνάντηση ζωντανά, δεν έχετε παρά να πληκτρολογήσετε την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση σε ένα φυλλομετρητή, δηλαδή, ένα πρόγραμμα πλοήγησης στο διαδίκτυο:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι ομιλίες θα μαγνητοσκοπηθούν και πως αυτή η μαγνητοσκόπηση (το βίντεο) της εκδήλωσης θα είναι διαθέσιμη και μετά το τέλος της πραγματοποίησης της στο youtube με τον τίτλο :«Παιδιά και έφηβοι στις μέρες του #ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ : ενημέρωση για την πανδημία COVID 19»,ώστε να μπορέσετε να την παρακολουθήσετε.
Το πρόγραμμα της ενημερωτικής εκδήλωσης είναι το ακόλουθο:
Γεώργιος  Κόσυβας
Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής
Μαρία  Δίπλα
Υποδιοικήτρια 2ης ΔΥΠε Πειραιώς/Αιγαίου
Κων/νος Κοκκώλης
Αντιπρόεδρος  ΔΣ ΟΚΑΝΑ
Καλωσόρισμα - Συντονισμός
Μαρίζα Τσολιά
Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Λοιμωξιολογίας
Διευθύντρια Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ
Χαρακτηριστικά της λοίμωξης COVID 19
στα παιδιά και τους εφήβους
Άρτεμις Τσίτσικα
Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής ΕΚΠΑ
Επιστ. Υπεύθυνος Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), Β΄ Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠΑ
#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Και τώρα τι γίνεται;
Διαχείριση των σχέσεων μέσα στην οικογένεια στην εποχή του COVID 19

Ευθαλία Τζίλα
Παιδοψυχίατρος MSc
Ακαδημαϊκή υπότροφος  ΕΚΠΑ
#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ Οδηγός επιτυχίας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις
Δρ Αλέξανδρος Καπανιάρης
Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής (ΠΕ86) ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας
#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ: Εργαλεία και δράσεις στο δρόμο για την εξ αποστάσεως εκπαίδευσης – Δημιουργικό διαδίκτυο





                                                                                                                      
                                                                                                                            
                                                                                                         
                                                                                                                                




ΑΝΟΙΞΗ



Ο μύθος της Περσεφόνης





Γλώσσα
  1. Συζήτηση για τον μύθο,  πώς εξελίχθηκε η ιστορία.
  2. Ποιοί είναι οι πρωταγωνιστές.
  3. Ποιοί θεοί εμφανίζονται
  4. Διαφορές χειμώνα - άνοιξης.
  5. Πώς δόθηκε λύση στο πρόβλημα.



Παίζουμε με τη λέξη Άνοιξη. 
  1. Προσπαθούν να βρουν λέξεις που αρχίζουν από κάθε ένα γράμμα της λέξης. 
  2. Προσπαθούν να βρουν λέξεις που αρχίζουν από ''αν'' (π.χ. ανεμιστήρας, άνεμος, ανακατεύω, ανεβαίνω, ανατολή, ανατριχιάζω, ανεμόμυλος, ανηφόρα). Αν δεν μπορούν να βρουν από μόνα τους, μπορείτε να φτιάξετε αινίγματα για τις λέξεις (πχ. τι φυσάει ο αέρας και έχει άσπρα πανιά;



Μαθηματικά

  1. Μετρούν τα γράμματα της λέξης Άνοιξη.
  2. Πόσα είναι;
  3. Προσπαθούν να βρουν τόσα ανοιξιάτικα στοιχεία (π.χ. έντομα, λουλούδια, κλπ.) όσα και τα γράμματα. 



Εικαστικά

Χωρίζετε μια σελίδα Α4 στη μέση. 
Στην αριστερή μεριά ζωγραφίζουν πώς ήταν η φύση τον χειμώνα - όταν έλειπε η Περσεφόνη από τη μητέρα της - και στη δεξιά μεριά ζωγραφίζουν πώς ήταν η φύση την άνοιξη - όταν η Περσεφόνη ήταν μαζί με τη μητέρα της. 


Φτιάχνουμε λουλούδια αλλιώς:


Οδηγίες:
  1. Παίρνουμε ένα πιρούνι - πλαστικό καλύτερα - και το βουτάμε σε μπογιά τέμπερα. 
  2. Φτιάχνουμε το αποτύπωμά του πάνω σε ένα χαρτί.
  3. Με το δάχτυλό μας φτιάχνουμε το κοτσάνι του λουλουδιού. 



















Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη!


Καθότι τα σχολεία παραμένουν κλειστά, εμείς θα συνεχίσουμε να παραμένουμε σε επαφή  μέσω του blog.
Το blog του σχολείου θα ενημερώνεται συχνά και νέες δραστηριότητες θα παρουσιάζονται.
Με το καλό να γυρίσουμε !!!


Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020



ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ



Τώρα που μένουμε σπίτι, είναι ευκαιρία να κάνουμε γυμναστική μαζί με τα παιδιά μας.

Ο καθένας ρίχνει με τη σειρά του το ζάρι.  Ο παρακάτω πίνακας δείχνει την άσκηση που αντιστοιχεί σε κάθε νούμερο του ζαριού.

Ξεκινάμε!!!!




Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

 


ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ








ΓΑΤΑΚΙ







Ώρα για κινηματογράφο:


https://www.elculture.gr/blog/article/animated-short-films-vol2/

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ


Κατασκευές


1. 


Οδηγίες:

  • Φτιάχνετε ένα χωνάκι από χαρτόνι κίτρινο ή αν θέλετε το βάφετε κίτρινο. 
  • Σχεδιάζετε φτερά και ράμφος ή χρησιμοποιείτε το πατρόν. 
  • Τα κολλάτε πάνω στο κοτοπουλάκι σας.


2.

Οδηγίες:
  • Φουσκώνετε ένα κίτρινο μπαλόνι.
  • Σχεδιάζεται με μαρκαδόρο (ο ανεξίτηλος δεν ξεβάφει). 
  • Για φτερά , φτιάχνετε σε κίτρινο χαρτόνι το περίγραμμα των παλαμών σας και τις κολλάτε.

3.



Οδηγίες:
  • Ένας μεγάλος κόβει μια πατάτα στη μέση.
  • Βάζετε χρώμα στην επιφάνειά της και κάνετε τυπώματα.
  • όταν στεγνώσει το χρώμα, φτιάχνετε ράμφος με χαρτόνι και σχεδιάζετε τα ποδαράκια.



4.

 

Οδηγίες:
  • Παίρνετε ένα βάζο καθαρό.
  • Το γεμίζετε με κίτρινο γκοφρέ χαρτί. 
  • Κολλάτε ράμφος, μάτια και στο καπάκι το λειρί.


Μαθηματικά:

Μπορείς να βοηθήσεις την κότα να βρει το κοτοπουλάκι της; 




Γλώσσα:

Πoιό γράμμα λείπει; 

    π α π ά κ ι                                   π      π   ά        ι 


       κ  ό  τ  α                                    ό  τ α

  κ α λ ά θ ι                        κ α     ά θ 

      λ α γ ό ς              λ α      ό 




Ώρα για χορό:









Πέμπτη 9 Απριλίου 2020



ΠΑΣΧΑ

Ας γνωρίσουμε το Πάσχα μέσα από βυζαντινές εικόνες.

Αγαπητοί γονείς,κοιτάζοντας τις εικόνες με τη σειρά, μπορείτε να αφηγηθείτε στα παιδιά την ιστορία.
Ακολούθως,  μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους και να πουν τι βλέπουν σε κάθε εικόνα, τι τους κάνει εντύπωση. 

ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ 


Η κόρη του Ιάειρου


Η θεραπεία του λεπρού


Η θεραπεία του τυφλού



 Ο Ιησούς γαληνεύει την τρικυμία



 Η Ανάσταση του Λαζάρου



Κυριακή των Βαϊων


Ο Ιησούς μπροστά στον Καϊάφα



Ο Μυστικός Δείπνος



Η Σταύρωση




Η Ανάσταση 
















ΠΑΣΧΑ συνέχεια


Γλώσσα

  1. Από ποιό γράμμα ξεκινά η λέξη  Π ά σ χ α
  2. Μπορείς να βρεις άλλες λέξεις που αρχίζουν από την ίδια φωνούλα Π; 
  3. Μπορείς να βρεις άλλες λέξεις που αρχίζουν από πα;
  4. Μπορείς να βρεις άλλες λέξεις που αρχίζουν από χα; 
  5. Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι ''  Όνομα - ζώο - πράγμα - χρώμα - φαγητό '' : βρίσκουν λέξεις αυτών των ομάδων που αρχίζουν από αυτή τη φωνούλα. 

Μπορείς να βρεις πού κρύβεται η λέξη ΠΑΣΧΑ;





Μπορείς να βρεις τι έχει σχέση με το Πάσχα;








Τετάρτη 8 Απριλίου 2020



ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ 


Να και μερικές σπαζοκεφαλιές. Μπορείτε να βρείτε τις διαφορές ανάμεσα στις εικόνες;

          




                         


Μαθηματικά


  1. Πόσα λαγουδάκια βλέπεις στην φωτογραφία; 
  2. Μπορείς να γράψεις τον αριθμό (με τη βοήθεια ενός μεγάλου);  
  3. Αν θες, μπορείς να ζωγραφίσεις ένα καρότο για κάθε λαγουδάκι. Πόσα καρότα θα ζωγραφίσεις;






Μπορείς να βοηθήσεις το κουνελάκι να βρει το καλάθι με ταυγά;




'Ωρα για ζωγραφική






Τι θα λέγατε να φτιάξετε λαγουδάκια; 

Οδηγίες:
1. Ζωγραφίζετε ένα μόνοι σας ή τυπώνετε το πατρόν που ακολουθεί.
2. Το κόβετε 
3. Το χρωματίζετε.

4. Το κολλάτε σε χαρτόνι και στολίζετε. Να μια ιδέα.




Θέλετε να παίξετε τα λαγουδάκια; 

Αρχικά, χρειάζεστε ένα καπέλο με αυτιά. 





Οδηγίες:
1. Σχεδιάσετε τα αυτιά, αν δεν μπορείτε να και το πατρόν.




2. Ένας μεγάλος παίρνει ένα χαρτί- χαρτόνι και το κόβει όσο η περίμετρος του κεφαλιού σας.
3. Κολλάτε επάνω τα αυτάκια.



Και τώρα ώρα για χορό.

Το θυμάστε αυτό ;






Ώρα για παιχνίδι:

1ο  παιχνίδι

Οδηγίες:
1. Παίρνετε 5 ποτηράκια πλαστικά ή από φελιζόλ και φτιάχνετε κουνελάκια , ζωγραφίζοντας μυτούλα και μάτια και κολλώντας αυτιά και μουστάκι, όπως αυτό:


2.Τοποθετείτε τα κουνελάκι το ένα δίπλα στο άλλο σε μια σειρά.
3. Απομακρύνεστε, παίρνετε ένα μπαλάκι και προσπαθείτε να πετύχετε τα κουνελάκια.
4. Όποιος ρίξει τα περισσότερα, είναι ο νικητής.


2ο  παιχνίδι

Οδηγίες:
1. Παίρνετε 1 ποτηράκι πλαστικό ή από φελιζόλ και φτιάχνετε ένα κουνελάκι , ζωγραφίζοντας μυτούλα και μάτια και κολλώντας αυτιά και μουστάκι, όπως αυτό:




2.Τοποθετείτε το κουνελάκι μακριά σας. 
3. Απομακρύνεστε και προσπαθείτε να βάλετε μέσα στο κουνελάκι όσο περισσότερα σοκολατένια αυγά, καραμέλες, κλπ. μπορείτε.
4. Όποιος βάλει τα περισσότερα, είναι ο νικητής.


Ώρα για κινηματογράφο:


Presto , τι μπορεί να κάνει ένα πεινασμένο κουνέλι

Μια ταινία μικρού μήκους υποψήφια για το Όσκαρ καλύτερης μικρού μήκους ταινίας κινουμένων το 2008.